KOBOLDNAP 2014

Az idei tanévben a tervek szerint 2014. március 22-én rendezzük meg Családi Sportnapunkat a Koboldnapot.
Minden Kobold és  lelkes Családtagjai, Barátai részvételére számítunk.
Kérjük. Mindenki jegyezze be a naptárjába! :)

 

Program

Jelentkezési lap

Köszönjük az eddig felajánlott támogatásokat: Vári Anna és Dia Szüleinek, Pernitz Domokos Szüleinek, Hunkár Ádi Szüleinek, Orosz Ágnesnak, Magyar Balázs és Tamás Szüleinek, Horváth Zalán Szüleinek, Tóth Luca, Eszter és Bálint Szüleinek, Marjai Dóri és Réka Szüleinek, Lengyel Dóra és Barnabás Szüleinek, Mile Petra, Viki és Máté Szüleinek, Szalay Zsófi Szüleinek, Martinidesz Ginának, Papp Kristóf és Márk Szüleinek, dr. Izsó Piroskának.

tropicarium         elevenpark          dechatlon

KOBOLDNAP 2013

 Koboldnap képekben:

1. rész

 

Az idei KOBOLDNAPOT 2013. március 9-én, szombaton tartjuk a BMTE Sportcsarnokban.

 

A tanév legnagyobb családi sporteseményén szinte az összes kobold tesókkal, szülőkkel, hozzátartozókkal és barátokkal közösen egy jó hangulatú sportos délelőttön verseng egymással különböző mókás sorversenyek, dobóversenyek közepette. Természetesen eredményhirdetés nincs a végén, hiszen mindenki nyertes, aki részt vesz. A programot színesítik a vendég csapatok és a koboldok kosármérkőzései is. A kosármérkőzéseken és a Koboldnap többi programján is az a cél, hogy bebizonyítsuk kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, gyerekek és felnőttek, ügyesek és kevésbé ügyesek ha szeretnék képesek egy jó hangulatú sportos délelőttöt együttölteni. Reméljük, hogy a program lezárultával az aktív résztvevők és a nézők is elmondhatják majd, hogy nem csak a versenysportnak van jövője, hanem szükség van tömegsport jellegű sportolási lehetőségekre is.

A Kobolnapon megtisztel minket jelenlétével és a sportnapot megnyitja Szabolcs Attila Polgármester Úr. Köszönjük szépen!

A Koboldnap kosárlabda mérkőzésein Vendég Csapatként vállalta a játékot a Koboldok ellen az Önkormányzat Csapata és a Gádor Iskolai Tanáraiból álló Csapat is. Köszönjük!

A sorversenyekben résztvevő gyerekeket idén is szeretnénk tombolanyereményekkel meglepni. A nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően idén a lelkesen sorversenyező Szülők között is nyereményeket sorsolhatunk ki.

A tombola FŐDÍJA: a KALÁRIS VENDÉGHÁZ HOLLÓKŐ által felajánlott szállás-kupon lesz. www.kalarisvendeghaz.hu  KÖSZÖNJÜK!

 

Az idei Kobolnap támogatói: Pernitz Domokos és Szülei, Varga Zsolt, Papp Kristóf és Márk és Szülei, Fleck Julcsi és Szülei, Martinidesz Gina, Hunkár Ádi és Szülei, Pilinger Nándi és Szülei, Marjai Dóri és Réka és Szülei, Barta Gábor és Péter és Szülei, Horvát Levi és Máté és Szülei, Fintor Gellért és Lőrinc és Szülei, Kálóczy Gergely és Szülei, Varga Lili és Szülei, Csehlán Dávid és Szülei, Sellei Bence és Szülei.

www.laptopparna.hu , www.bombi.hu

 Minden adománnyal a Kosaras Koboldok Sportegyesületet és rajta keresztül az itt sportoló gyerekeket támogatjátok! Köszönjük!

 

Támogatástól függetlenül minden kobold és hozzátartozója részvételére számítunk!

 

A Koboldnapon való részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

 Tervezett program:

8:45 - 9 óra között résztvevők érkezése

megnyitó

közös bemelegítés

mókás sorversenyek Koboldok, Családtagok, Barátok részvételével

Önkormányzat Csapata - Koboldok Csapata kosármérkőzés

mókás sorversenyek folytatása

Gádor Iskola Tanárainak Csapata - Koboldok Csapata kosármérkőzés

mókás sorversenyek folytatása

tombolasorsolás

13 órakor a rendezvény zárása

 

Kedvcsinálóként nézzétek meg a múlt évekről szóló információkat, képeket a Koboldnap menüpont alatt.

Koboldnap képekben

Köszönöm szépen minden Segítőnek, Támogatónak és Résztvevőnek, hogy idén is egy jó hangulatú családi sportnapot tölthettünk együtt! KÖSZÖNÖM! Sziszi 

A rendezvényen készült fotók